غذای مخصوص سرآشپز ۳۰صدا چیکن استراگانف. کمی زمانبر هست اما فوقالعاده لذیذ و دلپذیر خواهد بود.
چیکن استراگانف یک غذای روسی است که وارد ایران شده است. اصل این غذا با گوشت قرمز تهیه میشود که به آن بیف استراگانف میگویند. چیکن استراگانف یک غذای فانتزی و خوشمزه است که بر خلاف اسمش به سادگی میتوانید آن را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
تعداد نفرات: 3 نفر
درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی: 30 تا 60 دقیقه
زمان پخت: 60 تا 90 دقیقه
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف:
سینه مرغ یک عدد _ قارچ ۱۵۰ گرم _ پیاز متوسط یک عدد _ آرد یک قاشق غذاخوری _ شیر نصف پیمانه _ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم _ روغن چهار قاشق غذاخوری _ خامه یک دوم پیمانه _ چیپس خلالی به مقدار لازم.
طرز تهیه چیکن استراگانف:
مرحله اول
در مرحله اول سینه مرغ را به صورت طولی نصف کنید. آن را نازک کنید سپس به صورت خلالی برش زده و کمی نمک و فلفل به مرغتان بزنید.
مرحله دوم
مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس سینههای مرغ را درون آن تفت دهید. اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا پخته شود و تغییر رنگ دهد سپس آن را هم بزنید.
مرحله سوم
بهتر است حرارت زیر تابه بالا باشد تا مرغها آب نیندازند. پیازتان را هم خلالی برش بزنید و آن را به مرغ اضافه کنید و ۳ الی ۴ دقیقه آنها را با هم تفت دهید. لازم نیست پیاز را از ابتدا به مرغتان اضافه کنید. برای تهیه این غذا همین قدر که پیاز با مرغ حرارت ببیند و پیاز نرم شود کافی است. نیازی به تهیه پیاز داغ نیست.
مرحله چهارم
قارچها را ورقهای خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت زیر تابه را بالا نگه دارید. بعد از چند دقیقه که قارچها آب انداختند آرد را به موادتان اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مواد را با آرد هم بزنید سپس شیر و خامه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه به صورت ریز قل بزند. بعد از رسیدن به این مرحله غذای شما آماده است.
اگر از پخته شدن مرغتان مطمئن نیستید در ابتدای کار کمی آب درون آن بریزید و اجازه دهید مرغتان بپزد ولی لازم نیست این کار را کنید.
در نهایت غذایتان را به ظرف سرو منتقل کنید و با چیپس خلالی و کمی خامه روی آن را تزیین کنید.
۳۰صدا "نوش جان"
درباره این سایت